Zakelijk Delhi

Bij onze eerste leverancier hebben we vrijdag een hele mooie ochtend gehad. De ontwerpen van de voornamelijk tassen zijn prachtig. We hebben een aantal mooie items gezien die met een kleine aanpassing zeer geschikt kunnen zijn voor de nieuwe boxo lijn. Ik heb kleurensamples en twee voorbeelden mee, dus alvast goede input voor het klantenpanel!

Diezelfde middag een handelaar in sjawls en stoffen ontmoet en zaterdagochtend met hem afgesproken om zijn collectie te bekijken. We werden keurig opgehaald vanaf het centrum van Delhi om vervolgens drie kwartier en zes telefoontjes met zijn broer (die de sleutel had) later, aan te komen in hun showroom. Nouja, showroom…. Vier rekken en een drietal koffers met stoffen en vier mannen om werkelijk alles uit de verpakking te halen en aan ons te laten zien! Naast de meest vreselijke patronen, ook echt mooie stoffen gezien die absoluut wel interessant kunnen zijn voor de hoezenlijn (zeker ook omdat ze meters kunnen leveren ipv sjawls), maar prijstechnisch nog niet goed genoeg. Hij gaat nog even nadenken over de prijs en ik over de mogelijke ontwerpen.  Wordt wellicht vervolgd!

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s