Weekendje Agra

Een wat vertraagd bericht, maar hier dan toch de mogelijkheid om het bericht te bloggen:

16/01: Wat een soepkip van een chauffeur hadden we vandaag. Ik begrijp ook dat het niet meevalt als een tweebaansweg wordt gebruikt als vijfbaansweg, als je rechts én links wordt ingehaald en als op de snelweg ook fietsers rijden en mensen lopen, maar als je dat eenmaal door hebt, komt het gewoon op inzicht aan. En laat die arme jongen dat nou net niet hebben! Hij denkt dat je in zijn vijf nog makkelijk kunt optrekken en hij leeft in de waan dat als hij maar hard genoeg toetert, iedereen aan de kant gaat. Dat blijkt niet zo te zijn. Met een gemiddelde van 250 keer toeteren per uur, ben ik na 5 uur wel klaar met de man!

Ach, zo valt er in India heel wat te frustreren en vraag ik me af en toe af waarom ik nu juist India heb uitgezocht? Misschien komt het antwoord later tijdens de reis! In elk geval zijn we in Agra aangekomen en hebben al een glimp kunnen opvangen van de schitterende Taj Mahal. Morgen vroeg op om bij zonsopgang te kijken.

20/01: De Taj Mahal bekijken ging in de ochtend erg moeilijk; hij lag in een enorm dikke mist gehuld en zelfs als je er recht voor stond, kon je de top niet zien…. ‘s Middags klaarde het gelukkig op en om 15.00 uur mochten we nogmaals genieten van het prachtige wonder, echt super. Het blijft echt een waanzinnig mooi gebouw.

Tijdens de rit terug wat van mijn gedachten kunnen ordenen over de productlijn en het idee erachter (de verhalen van de makers) en kunnen genieten van het leven langs de weg. En zo hadden we dus een heel geslaagd weekend!

Sandra

One Comment Add yours

 1. Charlotte Bolman says:

  Vet cool dat jullie voor de Taj Mahal hebben gestaan ;o)
  Ja, wat een schitterende gebouw.
  Hopelijk hebben jullie nu al 697 foto’s gemaakt …. of meer

  Groetjes,
  Charlotte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s