Terug naar de drukte

Vandaag onze laatste ochtend in het fantastische resort in Kerala. Wat hebben we genoten van de omgeving, het zwembad, de overheerlijke mocktails (cocktails zonder alcohol), het weer (vandaag is het 32C), het heerlijke eten en de prachtige kamer! Echt zalig allemaal en heel inspirerend, want ik heb mijn business plan bijna af!!

Vanmiddag vliegen we terug en hebben we de komende 4 dagen de nodige afspraken gepland. Morgen naar de leerfabriek om de gemaakte samples te bekijken (ben zooooo benieuwd!), zaterdag aan de slag met de ontwikkeling van producten die door dames in het westen van India gemaakt gaan worden,  de City Market bezoeken om mooie tassen op de kop te tikken en maandag wellicht nog even tijd om de lokale stoffenmarkt te bekijken alvorens we doorvliegen naar New Delhi. Een goed gevuld programma, maar ik wil natuurlijk met zoveel mogelijk uitgewerkte plannen naar NL vliegen!

Wordt weer vervolgd.

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s