In actie

Weer een bijzonder dag vandaag. We zijn terug en hebben vandaag de stoffenstraat bezocht. Ze verkopen daar allerlei restpartijen van stoffen die in het Westen zijn afgekeurd, vanwege weeffouten of omdat het dessin niet helemaal was wat de koper op het oog had. Enfin, voor ons echt een snoepstraatje! Het is wel even neuzen in de grote partijen stof in de verscheidenheid aan winkeltjes (een straat vol met wel 35 zaakjes, allemaal 3×2 meter, met stapels stoffen, echt prachtig!), maar als je je best doet, zitten er heel mooie stoffen bij. Ik heb meteen maar 80 meter stof ingekocht (4 verschillende dessins) en hoop er veel moois van te kunnen laten maken.

Met de stoffen op zak doorgereden naar de leerfabriek, waar de voorbeelden van de hoezen al op ons lagen te wachten. Helemaal niet slecht voor een eerste ontwerp, dus blij verrast. Samen met de ontwerpster de aanpassingen doorgesproken en ook over kleuren, dessins en afwerking gesproken. Ik ga daar ook een prachtige tas en mooie bagagelabels laten maken. De stoffen bleken niet allemaal geschikt voor gebruik als binnenvoering, maar ik weet nog wel een ander doel! En anders heb ik mijn eerste miskoop gedaan….

Morgen opnieuw op pad om met de andere ontwerpster aan de slag te gaan voor een aantal andere producten. Ik had niet verwacht dat ik al zoveel stappen zou kunnen maken. Het gaat af en toe ook wat te snel, maarja zo leer ik het meest en het snelst en kunnen we weer vooruit!!

Sandra

One Comment Add yours

  1. LInda says:

    Wow, San, wat ben je ontzettend doortastend bezig! Onwijs goed zeg! Ik ben echt heeeeel erg benieuwd naar alles, is maar goed dat we elkaar snel zien als jullie terug zijn!

    Veel succes nog even!
    Liefs, Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s