Goud waard

Gister met Tineke de verschillende ontwerpen doorgesproken die ik met de leerfabriek heb afgesproken. Tineke gaat de coördinatie van de ontwikkelingen en de kwaliteitscontrole voor me doen, dus dat is echt geweldig. Ja, ook deze Tineke is goud waard!

’s Middags met elkaar de andere ontwerpen doorgesproken die we door de diverse vrouwengroepen willen laten maken. Dit wordt opgestart door een Indiase ontwerpster die het train-the-trainer principe hanteert en de vrouwen gaat opleiden om voor Boxo een aantal mooie producten te maken. We gaan starten met een aantal heel gave producten!

Vandaag ben ik met Jeroen op pad geweest en hebben we de City Market bezocht, waar we helaas niet vonden wat we zochten (de makers van de tassen hadden een vrije dag…), maar wel genoten hebben van het drukke leven op straat en de uitgebreide handel in groente, fruit, wokpannen, kokosnoten, snoepjes, etc.  We zijn ook nog even terug gegaan naar de stoffenstraat om nog wat extra stoffen in te kopen en dat is gelukt; ik ben weer 60 meter rijker!

Aan het einde van de middag nog bij Pradeep langs geweest en een aantal van onze ideeën met hem doorgesproken, waarbij wij de weefstoffen kunnen inzetten. Dat zou geweldig zijn, want ook daar zit een prachtig verhaal achter.

Kortom, weer twee goede dagen achter de rug. Morgen onze laatste dag en dan nog twee dagen in New Delhi. Tot snel in NL!

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s