Laatste dag

Morgenmiddag is onze laatste dag en hebben we nog 1 afspraak staan om een aantal ontwerpen door te spreken met de organisatie die werkt met gerecycled plastic. We gaan morgen in elk geval twee product voorstellen doornemen; ben benieuwd!

En ja, ik kijk terug op een zeer boeiende reis met heel veel indrukken, prachtige ontmoetingen, concrete afspraken en genoeg ideeën om mee aan de slag te gaan. Ik had van tevoren niet durven hopen dat het zo’n succes zou worden, maar ik kijk echt heel tevreden op de afgelopen weken terug. Echt top!

Tot snel, Sandra

One Comment Add yours

  1. carma says:

    Ha die Sandra,

    Wat heb ik jouw weblog weer met open mond gelezen. Diepe diepe buiging. Wat vind ik het toch tof wat je allemaal doet. De wereld wordt echt leuker met mensen zoals jij!
    Als je nieuwe Boxo-spulltjes wilt verkopen, geef maar door. Dan knal ik het in onze nieuwsbrief (of misschien kunnen we het wel verkopen via de site in de toekomst…). Helemaal top! Groetjes en succes met je plannen, Carma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s