Hectisch

Zo hectisch en chaotisch India was als land, zo hectisch is het nu in mijn hoofd! En dan bedoel ik vooral dat ik nu alles tegelijk wil oppakken: mijn businessplan verder uitwerken, een BV oprichten, het mediaplan schrijven, de nieuwe website (laten) ontwikkelen, de productontwerpen uitschrijven, de administratie van 2009 afronden en boxo waaiers verkopen!! Mijn enthousiasme is even mijn valkuil…. Ach, volgende week ga ik het beter ordenen en prioriteiten stellen!

Het is in elk geval super om de eerste reacties te horen op de producten en de productideeën: heeeeel positief en enthousiast, dus dat is te gek (en voedt mijn enthousiasme om snelheid te maken natuurlijk alleen maar meer…).

Wat ik nog wel even wil delen over India is het feit dat je daar als vrouw een soort van achtergestelde persoon bent. Komen Jeroen en ik het hotel binnen lopen (ik voorop), zeggen die Indiërs “Hi Sir, how are you?” Ik word compleet genegeerd. In een restaurant bestelt Jeroen iets te eten en te drinken en voordat ik mijn bestelling kan doen, is de ober al weer weg. Had Jeroen voor mij moeten bestellen!! En zo gaat dat in India zo’n beetje de hele dag door.Komen ze je tafeltje uitruimen, vragen ze aan Jeroen of we klaar zijn met eten en nemen ze alleen zijn lege bord mee….! Gek werd ik er van! Wat dat betreft ben ik weer blij terug in Nederland; tel ik gewoon weer mee.

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s