Een vak apart

Ontwerpen is met recht een vak apart. En waarom ik dan dacht dat ik dat zelf wel zou kunnen?

Ach, met een aantal voorbeelden, hulp van de beide Tinekes en wat creativiteit ben ik een heel eind gekomen! Ben echt heel benieuwd hoe de eerste samples er uit gaan zien. Maar wel een les voor de volgende keer: een ontwerper zoeken die dat traject van me overneemt. Ik heb al een mooi initiatief op het oog, Designed by Nature, waarbij studenten een (duurzaam) product voor Boxo zouden kunnen ontwikkelen. Als jullie andere ontwerpers kennen, hou ik me aanbevolen.

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s