Weer met beide benen op de grond

Het is maandagavond 8 maart en het klantenpanel komt bij elkaar om mijn belevenissen te horen en de eerste (denkbeeldige) samples te zien. Het is ook Internationale Vrouwendag, een mooie dag dus om met een groep vrouwen samen te zijn!

We beginnen met een mooie presentatie waarin ik mijn ultieme droom deel (eigen Boxo stores in NYC en Kaapstad!), de belevenissen in India in beeld kan laten zien en waarna ze ook echt de eerste samples kunnen beoordelen. Per product is een vragenlijst gemaakt met vragen als ‘zou je het product kopen?’, ‘wat zou je er maximaal voor betalen?’, ‘voor wie zou je het kopen?’ Etc. En dan branden de dames los! Met hun eerlijke mening, hun ongezouten kritieken, hun ideeën en confronterende vragen. Ze zijn zeker niet over alle producten enthousiast. Sommige producten missen iets  (zijn niet spannend of chique genoeg), andere producten zijn te ‘fair trade’ of te gewoon. Pfoe, wat zal ik zeggen? Dat is heftig, dat is emotie, dat is incasseren, dat is intens.

Nu, een dag later, kijk ik terug op een heel waardevolle avond. Een avond waarin ik ongelooflijk veel inzicht heb verworven, waarin ik een aantal voorstellen heb kunnen toetsen en waarin ik input heb verzameld om nog beter en nog sterker verder te gaan. Het was even slikken, maar ik voel me gesterkt om door te gaan, verder te ontwikkelen en iets goeds neer te zetten. Meiden, jullie zijn kanjers, bedankt!

Sandra

One Comment Add yours

  1. LInda says:

    Sannie, wat heb je dat mooi omschreven!
    Maarrehhh… de grootste kanjer ben jij! ;-)))

    Liefs, Lin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s