Labels!

Gister de presentatie van het nieuwe Boxoworld label, weer een mooie mijlpaal!

Vol verwachting ga ik naar het kantoor van Waldo Creative Concepts, waar Joran het logo en het productlabel presenteert. Ze hebben er echt goed over nagedacht en er zit weer een heel mooie logica achter. Boxo blijft bestaan in de kleuren zoals we dat gewend zijn (zwart, oranje en wit); dat blijft een ‘match made in heaven’, niets aan doen dus!

Het Boxo label is vernieuwend, anders dan andere labels, verfrissend en toch echt Boxo! Ik heb het even op me laten inwerken, maar vind het echt een gaaf label! Helaas heb ik nog geen beeldmateriaal van het label, maar voor een indruk kun je wel op Twitter kijken: boxoworld is sinds gister op Twitter met een prachtige achtergrond waarin je het label kunt zien.

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s