Ochtendje Schiphol

Vanochtend samen met mijn moessie een ochtendje Schiphol gedaan om een goede indruk te krijgen van het gebruik van tassen, trolleys, rugtassen en handtassen. Werkelijk alles gaat op wieltjes voorbij: kleine koffers, grote koffers, trolleys, zelfs sporttassen zijn tegenwoordig voorzien van wieltjes!Mensen die zelf sjouwen met hun bagage zijn zeldzaam.

Bagagelabels worden nog niet vaak gebruikt, dus daar ligt nog wel een markt. Qua kleur zijn de trolleys ook saai en praktisch: veel zwart, grijs en donkerblauw. Misschien toch ook eens kijken of we een mooie, gerecycled plastic trolley kunnen laten ontwikkelen?

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s