Mijn grote voorbeeld nu ook in Hoorn!

Dit is echt niet te geloven: loop ik gister naar de supermarkt, zie ik dat Rituals een zaak gaat openen in Hoorn. In Hoorn, of all places!! Zou ik dan toch mijn eigen Boxo store in Hoorn kunnen openen? Ik geloof er niets van dat de Westfriezen hier geld voor over hebben, maar het is natuurlijk wel geweldig om te kunnen zien hoe Rituals het gaat doen in deze nuchtere omgeving. Ben benieuwd!

Hoe het verder gaat? Goed! Ik ben momenteel druk met het nader uitwerken van de Boxo product-vereisten. Waar moet een Boxo product aan voldoen? Wat zijn de terugkerende elementen? Welke uitstraling hebben de Boxo producten? En welk gevoel gaan de producten overbrengen? Ons reclamebureau denkt gelukkig mee over verpakking en de beleving van het hele concept, dus het gaat helemaal goed komen, maar de details vragen veel tijd en zorgvuldigheid en mijn hoofd draait overuren :).

En oja, wil ik afgelopen week een eerste bestelling plegen bij een leverancier in New Delhi hebben ze de prijs gewoon ineens met 65% verhoogd!! Pff, dat schiet natuurlijk niet op. Ben nu druk in onderhandeling en hoop er goed uit te komen.

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s