Mooie ontwerpen

Afgelopen vrijdag kennis gemaakt met een ontwerpster die prachtige producten maakt op het gebied van woninginrichting. Naast de kwaliteit die de producten uitstralen, hanteert zij ook nog eens een vergelijkbare filosofie als Boxoworld: ze werkt samen met lokale producenten in ontwikkelingslanden en in de producten laat ze op prachtige, subtiele wijze zien waar het product gemaakt is. De producten wekken je nieuwsgierigheid om verder te kijken en uit te vinden waar het product vandaan komt. Dat kan zijn doordat ze eeuwenoude technieken laat gebruiken en die in een modern jasje stopt of door een element aan het product toe te voegen dat een gebruik (bijv. op het gebied van mode) uit het land van herkomst typeert. Echt prachtig!

We zien allebei mogelijkheden om samen aan de slag te gaan en gaan hier binnenkort met elkaar verder over in gesprek. Zij wil graag haar merk neerzetten, ik natuurlijk het mijne. Dus nu goed nadenken hoe we dat op een voor beiden interessante manier kunnen vormgeven. Dat zou een heel mooie combinatie kunnen worden.

Ik hou jullie op de hoogte!!

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s