Voorstel ter promotie van Afrika

Vandaag een mooi voorstel geschreven voor een potentiële klant om hun nieuwe bestemmingen in Afrika te gaan promoten. Leuk om te merken in de brainstorm dat Afrika echt een land van tegenstellingen is. Zwart/wit en toch kleurrijk, rijk en arm, muzikaal en echt stil, kansarm en toch ook kansrijk. Maar ergens zie ik altijd een glimlach, een land met blije mensen en prachtige natuur. Fascinerend!

Enfin, met de tegenstellingen ben ik aan de slag gegaan en heb ik voorgesteld om een aantal mooie producten in te zetten als geschenk die bijvoorbeeld aan de buitenkant unikleurig zijn (grijs/zwart/blauw) en aan de binnenzijde juist kleurrijk en vrolijk. En natuurlijk voorzien van een mooi (Boxoworld) label met een inspirerende tekst! Ben heel benieuwd naar de reactie!!

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s