Filosofie

Afgelopen dagen gewerkt aan het formulieren van de filosofie van Boxoworld voor op de website (waarvan de ontwikkelingen ook in volle gang zijn!!). En dat wil ik graag met jullie delen:

To inspire, connect & support”

 

Genieten is waar het binnen Boxoworld om draait. Genieten van wat de wereld ons te bieden heeft. Overal ter wereld zijn er mensen die eeuwenoude technieken beheersen en zijn er fascinerende tradities te ontdekken.

Boxoworld laat zich hier graag door inspireren en ontwikkelt samen met lokale vakmensen mooie en bijzondere producten voor op reis. Een samenwerking die uitgaat van de kracht van ieder en leidt tot producten waar je echt blij van wordt. Ze nemen je mee naar de sfeer en de tradities van het land van herkomst, tonen je het vakmanschap van de makers en zorgen dat jij direct in die heerlijke vakantiestemming komt.

Boxoworld gaat uit van de overtuiging dat genieten vooral bereikt wordt door te inspireren, te verbinden en te ondersteunen. Boxoworld laat zich graag inspireren door al het moois in de wereld en wil tevens een inspiratiebron zijn voor de lokale vakmensen. Door samen met hen mooie producten te ontwikkelen, verbindt zij tevens twee werelden met elkaar. Werelden waarin voor iedereen veel te ontdekken en te leren is. Juist deze manier van samenwerken zorgt ervoor dat alle partijen genieten. Van een prachtig product, van een ware beleving, van financiële ondersteuning en van weer een mooi verhaal.

Laat je verleiden en dompel je onder in de wereld van Boxo, een wereld vol avontuur, ontdekkingen en plezier!

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s