Klantenpanel vervolgd

Maandag weer een mooie en boeiende avond gehad met het klantenpanel. Deze keer op locatie bij Carla van Wonderable, de ontwerpster die de stijlgids en de eerste Boxoworld collectie gaat ontwerpen. Diverse onderwerpen besproken, waaronder het Boxoworld label, de huisstijl en de look & feel van de website. Verder hebben we weer wat Indiase samples gezien die bevestigen dat het meedenken door iemand die verstand heeft van ontwerpen geen overbodige luxe is om de producten iets bijzonders mee te geven! Leuk om vooral ook bevestiging te horen vanuit het panel over de stijl, de beleving en de uitstraling. We gaan voor kwaliteit, keurige afwerking en mooie stoffen!

Na een paar inspirerende uren zijn we weer huiswaarts gekeerd en ben ik vol enthousiasme verder gegaan met de stappen die zeker ook op het gebied van Sales & Marketing nodig zijn!

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s