Stijlgids

Na een behoorlijk kruisverhoor door Carla (met vragen over het merk, de uitstraling, de ideeën, de kleuren, etc) is zij aan de slag gegaan met de Boxoworld stijlgids om de stijl en de kaders waarbinnen de producten moeten passen te definiëren. Deze stijlgids is inmiddels aan mij gepresenteerd en ik kan maar een ding zeggen: wow! Wat heeft zij de informatie mooi verwerkt en wat heeft zij ontzettend goed begrepen waar ik naar toe wil met de nieuwe collectie.

Stoer & Stijlvol blijven de themawoorden en dat gaan we straks terugzien in alle producten. Een stoere basis met een stijlvolle afwerking. Goede materialen, niet te veel tierelantijnen en een perfecte afwerking. En met de asterisk als terugkomend element. Ik kan niet wachten op de eerste schetsen!!

Ach, mijn geduld wordt al enige tijd op de proef gesteld, maar het lijkt het wachten waard te zijn! Vol vertrouwen wacht ik weer af en richt ik me voorlopig op het uitwerken van de Verkoop- en Marketingstrategie, want er komt nog het nodige bij kijken om een eigentijds en hip merk te lanceren.

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s