Ambassadeurs

De officiële deadline voor aanmelding als ambassadeur is inmiddels verstreken. In totaal zijn er 104 certificaten van aandelen gereserveerd. Echt super leuk! Ook heb ik vele enthousiaste reacties ontvangen van mensen die (nog) geen aandelen kunnen kopen, maar wel heel graag nauw betrokken willen blijven. En dat kan natuurlijk.

Op dit moment wordt gewerkt aan de formalisering van het geheel en zijn we bezig met de oprichting van de BV structuur en de Stichting Administratiekantoor ‘Vrienden van Boxoworld’. Uiteindelijk zullen 180 certificaten van aandelen worden uitgegeven, waarmee dus ook de mogelijkheid openblijft om op een later tijdstip nog ambassadeur te worden.

In elk geval ben ik bijzonder blij met de respons. Weer een mooie stap in de goede richting om Boxoworld op de kaart te zetten!

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s