Verpakking met als doel …

Vandaag op Internet op zoek naar mooie verpakkingen voor de boxo reisaccessoires. Naast vele saaie (bruine) dozen voor transport, gelukkig ook mooie ideeën gezien van prachtige, stijlvolle manieren van verpakken.

En dan komen natuurlijk ook meteen vragen als: Welk doel dient de verpakking (puur cadeauwaarde of ook nog iets anders)? Wil ik er nog een boodschap op kwijt? Met of zonder calquepapier? Welke uitstraling moet de verpakking krijgen? Kortom weer genoeg om over na te denken en suggesties zijn weer welkom!

Sandra

One Comment Add yours

  1. linda says:

    hey San,
    voor mij hoeft de verpakking an sich geen waarde te hebben, maar moet het vooral de stijl en het gevoel van het product dat er in zit, bevestigen. Ik zou er niet veel voor willen betalen, maar het moet er zeker goed en strak uitzien. Ik hoop dat je hier iets aan hebt!
    Groet,
    Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s