Onze jaarlijkse vriendinnentrip (3/3)

Onderweg genieten we van het uitzicht en de prachtige Schotse natuur. We leren elkaar weer een beetje beter verkennen als we ervaringen en verhalen met elkaar delen. Het is toch wel echt heel bijzonder om dit met je vriendinnen te mogen doen.

We rijden onze laatste dag terug naar Edinburgh waar we nog een laatste nachtje in de camper slapen. Vanavond is het mijn beurt voor de hangmat. Het past echt precies als ik mijn armen op mijn lichaam leg en verder niet beweeg… Opnieuw is de ruimte niet het ergste, maar de kou. Het lijkt met de nacht wel kouder te worden en inmiddels lig ik al met al mijn kleren aan in slaapzak…. Ach, het einde is in zicht ;-).

Onze laatste avond besluiten we, na een gezellig uurtje in een drukke pub, onszelf te verwennen met een lekkere maaltijd in een mooi restaurant. En die vinden we! We bestellen een fles wijn en laten ons de bijzondere gerechten goed smaken. We hebben een boeiend gesprek over de 10 dingen die je nog graag in je leven zou willen doen. Dat leidt tot mooie inzichten, leuke lijstjes en vooral weer veel lol.

Op onze laatste dag in Edinburgh regent het helaas. We schuilen even in de Starbucks, maar besluiten dan toch ‘the royal mile’ te bezoeken. We kijken wat rond, maar het weer is zo guur dat we een gezellig grand-café in duiken voor een kop koffie en een echte scone. En dan is het alweer tijd om afscheid te nemen. Lin blijft nog een paar dagen in Schotland en Mar en ik vertrekken naar de luchthaven.

We kunnen terugkijken op weer een bijzondere en geslaagde trip. Op naar volgend jaar!

Sandra

PS. Nog even wat foto’s van onze “Kyla”

Kyla op onze laatste camping
Voor Kyla met een wijntje

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s