De paden op, de lanen in

Afgelopen periode zat ik veel op kantoor en realiseerde ik me dat ik dat niet te veel en niet te lang moet doen. Ik blijk niet voor gemaakt te zijn om dagelijks in dezelfde ruimte te zitten en naar mijn pc te staren in afwachting van goede ideeën, mooie verhalen, nieuwe inzichten en betere verkoopresultaten. Nee, er op uit, mensen ontmoeten, onderweg zijn, dat is waar ik blij van word en wat tot de meest goede, nieuwe ideeën leidt!

Dus zo besloot ik eind vorige week dat ik maximaal 2 dagen per week op kantoor mag zijn. De rest van de dagen ben ik op pad, heb ik afspraken, ontmoet ik nieuwe mensen en geniet ik! En dat heb ik direct in de praktijk gevoerd en ik kan je vertellen: het bevalt me stukken beter en dat kan manlief zeker beamen. Ik kom thuis met mooie verhalen over mijn belevenissen, ik heb veel meer energie en ik kom bovendien vele malen verder met Boxo.

Afgelopen week heb ik 3 steden verkend: Breda, Haarlem en Heemstede om op zoek te gaan naar winkels waar de nieuwe collectie goed past. Het leidde weer tot prachtige ontmoetingen en boeiende gesprekken. Zo raakte ik in Hare Majesteit Design in gesprek met de dochter van de eigenaresse die zelf actief is met het merk Villa Carton, een super leuk idee om kinderen weer echt te laten spelen. En zo ontmoette ik in Magasin du Sud een reislustige dame die samen met haar compagnon de wereld afreist op zoek naar de meest mooie kralen om prachtige kettingen te maken, kijk maar eens op Atelier Sud.

En natuurlijk kan ik dit alleen heel blij en enthousiast vertellen omdat de reacties op mijn verhaal ook zo leuk waren! Geïnteresseerde mensen die graag meer willen zien als de collectie er straks is. Dat is toch geweldig! Dus voor mij geldt echt het oude gezegde: de paden op, de lanen in!

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s