Lief!

Op weg naar Molenaarsgraaf, een klein dorp in Brabant, waar ik een afspraak heb met de CEO van Lief!. Op tijd vertrokken om er zeker van te zijn dat ik niet te laat kom en van de beschikbare tijd optimaal gebruik kan maken.

Als ik aan kom rijden in de omgeving van het dorp, rijd ik zo de landelijkheid in. Wat een prachtige omgeving, wat een rust en wat heerlijk Hollands gevoel met de schapen en koeien in de wei. Wel enigszins verbaasd, want hier kan toch niet het kantoor van Lief! zitten? Maar niets is minder waar, midden in deze prachtige omgeving staat een fantastische, tot kantoor omgebouwde woonboerderij. Wat een waanzinnig gaaf pand!

Ik parkeer mijn auto en loop het grindpad op naar de receptie. Alles in dezelfde stijl, prachtig gedaan. Jammer genoeg krijg ik niet lang de tijd om de ruimtes in me op te nemen, want een energieke John stapt om mij af om me mee te nemen naar een ander gedeelte van het pand (echt leuk: we moeten buitenom!). Dit gedeelte is mogelijk nog mooier. Wat is dit gaaf en met zoveel gevoel voor sfeer gedaan. Mijn complimenten. We nemen plaats en ik kom er al snel achter dat John een energieke en heel druk bezet man is. Toch neemt hij de tijd om mij te vertellen over het ontstaan van het merk, over zijn rol in de organisatie, de ontwikkelingen voor de komende periode en de manier waarop zij dat hebben bereikt en wat daarin voor hem de belangrijke factoren zijn geweest: bij jezelf en jouw beeld van het merk blijven, doorzetten, creatief zijn, actie ondernemen en goed nadenken over de merkbeleving die je wilt neerzetten.

Leuk om te horen dat hij deze facetten noemt en ook zo sterk de nadruk legt op de merkbeleving die je kunt creëren. Ik geloof zelf ook dat de huidige consument zich wil kunnen associëren met een bepaald merk en juist om die reden de producten koopt. Daar ben ik voor Boxo ook hard mee aan het werk, dus dan is deze bevestiging extra waardevol.

Na een inspirerend gesprek dat mij zeker weer nieuwe inzichten heeft verschaft en ook een bevestiging voor me is dat ik met Boxo de goede kant op ga, schud ik John de hand en verlaat ik dit prachtige pand. In de auto blijf ik nog even nagenieten van deze bijzondere ervaring. Ja, wat een goed idee om meer op pad te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten!

Sandra

2 Comments Add yours

 1. linda says:

  San, wat leuk weer, gaaf dat je hier een mooie afspraak had!
  Mooi netwerk zo hoor!

  Lfs, Lin

 2. Jeroen Bakker says:

  Hey Sandra,

  wat een leuke blog heb jij en wat een leuke verhalen ! Keep up the good work !

  gr,
  Jeroen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s