Zien en gezien worden in ‘t Gooi

Geweldig, ik heb ‘s ochtends besloten mijn laarzen aan te doen, want zo warm is het niet en op kantoor al helemaal niet. Als ik met de middag richting ‘t Gooi rij, is het echter heerlijk zonnig en blijken mijn laarzen iets te warm te zijn en dan doe je het in ‘t Gooi natuurlijk niet zoals het hoort.

In Laren parkeer ik mijn auto en loop de winkelstraat in. Wat kijkt iedereen toch? Ik weet dat het zien en gezien worden is, maar dat het zo erg zou zijn? Na 10 minuten lopen valt het muntje! Iedereen loopt op hippe teenslippertjes en ik heb natuurlijk nog steeds mijn laarzen aan. Dat het veel te warm is, is me inmiddels allang duidelijk, en dat iedereen daar dus naar kijkt, snap ik nu ook. Met een grote glimlach loop ik over straat, want echt iedereen kijkt me vreemd aan….

Qua winkels doe ik een mooie ontdekking. …Leuk! de winkel blijkt een heel leuke zaak te zijn met meerdere vestigingen in het land. De uitstraling van de winkel is echt mooi en ik denk dat de Boxo collectie er wel kan passen. Ik krijg de contactgegevens van de eigenaar en loop blij de deur uit.

In Laren vind ik verder nog een mooie shop-in-shop van Van Os Lederwaren wat nog mogelijkheden zou bieden, maar ik kijk erg uit naar mijn bezoek aan Cadeautjes & Cappuccino in Blaricum, dus ik stap snel in de auto om nog voor 5 uur in Blaricum te zijn. De winkel blijkt erg geschikt, wat leuk! Ze zijn vooral ook op zoek naar cadeautjes voor mannen, maar willen zeker van me horen als ik de producten kan laten zien.

Met een grote glimlach loop ik terug naar mijn auto, waar ik met laarzen en al snel in verdwijn 😉

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s