Lille, Parijs en Utrecht

Na een hele reeks beurzen weer terug op het honk.

De beurs in Lille, Tissu Premier, is een stoffenbeurs voor de modecollecties voor het voorjaar 2011 en de winter 2011/2012. Op de verschillende stands valt ons op dat er veel bedrukte stoffen verkrijgbaar zijn. Op het trendpaviljoen laten ze echter een aantal rustige, warme kleuren zien die totaal niet in overeenstemming zijn met de getoonde collecties. Ik ben confuus en vraag een aantal standhouders en bezoekers naar deze verschillen. De standhouders lijken niets te weten van de trendkleuren en de bezoekers kunnen me ook niet veel meer vertellen…. Hmm, een beetje confuus verlaten we aan het einde van de middag de beurs. De kleuren op het trend paviljoen zijn waanzinnig mooi en passen uitstekend bij de Boxo collectie. Ik hou het er maar even op dat de kleuren die kant op gaan bewegen 😉

We rijden door naar Parijs, waar we na een lange zoektocht eindelijk bij ons hotel arriveren. Althans, dat dachten we… De straat Rue Jean Jaures blijkt op meerdere plekken in Parijs voor te komen en ons hotel ligt niet aan deze Rue Jean Jaures, maar aan de Rue Jean Jaures aan de andere kant van Parijs…. heel fijn!! Enfin, na een lange rit arriveren we en genieten we van een zwoele avond. Na een goede nachtrust is het tijd voor een bezoek aan de beurs Maison & Objets. Wat een indrukwekkende beurs, zeg! We starten in de Design Hal, waar Carla ook staat met haar Wonderable collectie. We zien de mooiste stands, de prachtigste design producten en de leukste producten. Geweldig!

We bezoeken uiteraard ook de hal met als thema “Etnisch chic”, waar producten vanuit de hele wereld tentoongesteld worden. Ik word helemaal enthousiast van een collectie uit India. Ik krijg een mooie brochure mee, zodat ik wat ideeën kan opdoen voor de nieuwe Boxo collectie. Als ik aan het einde van de ochtend naar Carla terugloop met de folder, reageert zij enthousiast en ik verrast. Wat blijkt? Carla heeft de collectie voor deze Indiase dame ontwikkeld in de tijd dat ze nog als freelancer werkte!! Nou, een mooie bevestiging dat de samenwerking met Carla een goede keuze is.

Begin van de middag rijden we terug naar huis. We hebben nog lang niet alles gezien, maar mijn man zit met smart te wachten tot we hem komen ophalen in het ziekenhuis van Gent. En ik kan niet wachten hem weer lekker mee te nemen. De operatie is goed verlopen, hij voelt zich prima en is helemaal klaar om naar huis te gaan. Na een lange rit zijn we beiden blij weer heerlijk op ons eigen stekkie te zijn.

Maandag bezoek ik ten slotte ook de Trade Mart in Utrecht om te kijken wat er daar aan noviteiten te ontdekken is. Ik spreek verschillende standhouders en ze zijn enthousiast over de animo. Ik doe goede ideeën op voor de presentatie van mijn eigen collectie en zie mezelf daar in het voorjaar zeker staan.

Kortom, interessante beurzen, goede ideeën opgedaan en nu weer even hard aan de slag met de boxo talenwaaier. Ook dat gaat natuurlijk gewoon door!

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s