Presentatie in de winkel

Ik ben nog druk met de verdere uitwerking van de merkbeleving, maar kijk nu in alle winkels ook met een schuin oog naar de manier van presenteren. Want ja, daar mag ik ook alvast over na gaan denken: hoe ga ik de collectie straks presenteren? In hangrekjes of mooi uitgestald op een tafel? In een verpakking of gewoon als losse items? Met een speciale stellage of gewoon in het schap?

De keuze hierin hangt natuurlijk ook af van de winkelgrootte. In een royale buitensportwinkel is plek voor een ruimere presentatie, maar in een compacte cadeauwinkel op een A-locatie is ruimte natuurlijk schaars. Bovendien heb ik te maken met een beperkt budget en is creativiteit vereist. Kortom, een leuk vraagstuk voor de komende weken!

Eind september verwacht ik de eerste prototypes te ontvangen, is de huisstijl af en kan ik echt meer laten zien! Ik hou jullie op de hoogte.

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s