Bijzondere momenten

Reizen als inspiratiebron. Ontdekken als uitgangspunt. Enthousiasme als middel. Eerlijke handel als vanzelfsprekendheid. Bijzondere momenten als doel.

Yoohoo! Eindelijk heb ik onder woorden weten te brengen wat ik zo graag met Boxo wil bereiken: mensen enthousiasmeren om bijzondere momenten te beleven!

Ken je dat? Dat je aan je gevoel net niet de juiste woorden kunt toekennen? Dat het woord net niet de lading dekt. Dat een zin niet lekker loopt. Dat de boodschap niet met je gevoel klopt. Nou, daar had ik lange tijd last van. Maar ik voel me bevrijd! Wat een zaligheid om het nu op papier te hebben staan. Yoohoo! Ik noem ze gewoon nog een keer:

Reizen als inspiratiebron. Ontdekken als uitgangspunt. Enthousiasme als middel. Eerlijke handel als vanzelfsprekendheid. Bijzondere momenten als doel.

Zowel met de Boxo producten, als gewoon in het dagelijkse leven. Door de uitdaging aan te gaan, door te ontdekken, door nieuwe mensen te ontmoeten (in gesprek te raken met anderen die ook Boxo producten hebben gekocht, bijv ;-)), door in de actie te stappen, door lef te tonen en door je talent te benutten. Kortom, door in beweging te komen en af en toe eens van de gebaande paden af te wijken en op ontdekking te gaan, met of zonder zo’n waanzinnig mooi Boxo product!

Dan komen mensen op onverwacht mooie plekken, ontmoeten ze verrassend leuke mensen, hebben ze boeiende gesprekken en genieten ze! Kortom, dan beleven ze BIJZONDERE MOMENTEN en dat is wat ik wil overbrengen.

En nu weer als de wiedeweerga aan de slag met de vormgeving, de product labels, de product presentatie en de nieuwe site!

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s