Onderweg

Goed nieuws: de herziene prototypes uit Peru worden deze week naar Nederland verscheept! De toilettas is van een nieuwe voering voorzien en ook het model moest hier en daar nog wat opgeleukt worden, dus  we verwachten dat deze prototypes het eindproduct goed gaan naderen, fijn!

Verder super leuk om te melden dat Carla afgelopen zondag vertrokken is naar Vietnam. Ze gaat met de producenten de puntjes op de i zetten en kan zo een paar goede slagen maken in het ontwikkelingstraject! Na een weekje Vietnam vliegt ze door naar India om ook daar samen met de Indiase producent aan de slag te gaan. De blokprint (een houten blok waaruit de asterisken – sterretjes gesneden zijn) is af, dus de paspoorthoezen kunnen bedrukt worden. Ik heb een proefdruk in rood-wit gezien en dat ziet er erg gaaf uit!

Carla verwacht de proefmodellen mee te kunnen nemen in haar koffer, dus 13 december hoop ik ze in handen te hebben! Foto’s volgen dan uiteraard zo snel mogelijk.

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s