De uitslag!!

Afgelopen woensdag was DE dag. De dag waarop de winnaar van de Milleniumdoelencompetitie bekend gemaakt werd. Stuk voor stuk werden de kandidaten naar voren geroepen. Als je naam genoemd werd, wist je dat je niet gewonnen had… De eerste kandidaten waren opgenoemd en ik zat er niet bij. De spanning steeg, maar bij de laatste 3 kandidaten werd ik toch genoemd…. Het juryrapport:

“De presentatie van Sandra was bijzonder goed. De jury is er dan ook van overtuigd dat de Boxo lijn volgend jaar in iedere reiswinkel en buitensportzaak verkrijgbaar zal zijn. De gepresenteerde producten, alhoewel alleen op papier, zijn aansprekend en voldoen aan de omschrijving van stoer & stijlvol. Echter, voor dit plan geldt dat het te veel lijkt op de aanpak van Fair trade en dat soort activiteiten. Sandra komt daarom niet in aanmerking voor de prijs. Wij zijn blij dat Sandra aangaf dat zij de intensieve begeleiding al als een prijs heeft ervaren. Met haar bedrijfsplan zal zij meer uit de markt kunnen halen dan deze prijs.”

Prachtige woorden natuurlijk, maar niet de winnaar, dat was even slikken. Wel ontving ik een cheque van EUR 1.000 en een prachtige bos bloemen. Toch leuk om niet met lege handen naar huis te hoeven gaan!

Een vriend van me mailde me de troostende woorden: “San, het overwinnen van teleurstellingen is de snelste weg naar succes.” Dus vol enthousiasme en energie ga ik weer aan de slag. Ik zeg: “2011 wordt een bijzonder jaar!!”

Sandra

4 Comments Add yours

 1. Hi Sandra, super goed dat je bij de laatste 3 zat. Dat is toch een heel mooi resultaat om mee te beginnen, een cheque van 1000 euro? Je hebt dus wel gewonnen…..

 2. Martin says:

  Proficiat San!
  Dat is toch vet? Bij de laatste/eerste drie eindigen?
  Volgend jaar ga ik mijn website http://www.nieuwsteproducten.nl restylen en daar hoop ik je collectie ook te zien.

  Groet, Martin

  1. Sandra Smit says:

   Dank je wel, Martin! We houden zeker contact, ook over jouw nieuwe site, leuk!
   Sandra

 3. Jos Vriend says:

  Sandra,
  Wat spannend ,mooie beoordeling Sandra ,gefeliciteerd.

  Je leert inderdaad meer van verliezen meer als van winnen , maar een keer wat minder leren is toch ook wel eens leuk .
  Maar even zo goed een mooi resultaat.

  Heel veel succes

  Groetjes
  Jos Vriend

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s