Samples kijken

De 2e ronde samples zijn binnen, dus hoog tijd voor weer een boeiende en inmiddels steeds gezelliger wordende klantenpanel avond. Deze keer in Den Haag. Ik had alle samples keurig uitgestald in de kamer en ze werden vol enthousiasme door het panel ontvangen. “Wow, San, dat is goed gelukt”, “Wat een mooie kleur”, “wat is deze gaaf geworden”, echt super leuk om te horen!

Na een heerlijke maaltijd hebben we kritischer naar de producten gekeken en dan blijkt  maar weer: ieder zijn smaak. Wat de een geweldig vindt, vindt de ander echt helemaal niets. Heel fijn als je dan nog een aantal beslissingen moet nemen …. ;-(
Opvallend om te merken is dat het panel geneigd was ‘setjes van producten’ te gaan samenstellen. Dat was echt een leermoment!
En voor ik het wist, was het alweer laat. Ik had nog graag verder willen brainstormen over de lancering en leuke PR acties, maar dat komt een ander moment dan wel!

Met alle feedback in mijn hoofd en op papier ben ik de volgende dag direct met Carla (de ontwerpster) om tafel gaan zitten om de laatste wijzigingen door te voeren. We hebben besloten nog een aantal veranderingen in de kleuren door te voeren, zodat we het ‘setjesgevoel’ beter kunnen overbrengen. Ik ben echt helemaal blij met de gemaakte keuzes en wacht nu in spanning de eindproducten af!!

De lancering van de gehele collectie staat gepland op 10 maart a.s. Dus hou de site en mijn blog in de gaten!

Sandra

 

 

One Comment Add yours

  1. Tineke says:

    Hoi Sandra

    Het komt nu heel erg dicht bij. Ik ben super nieuwsgierig, nog even geduld dus. ik geloof heilig in setjes, maar dat wist je al? hihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s