Fotomoment

Vorige week een avond doorgebracht met een van mijn ambassadeurs. Deze lieve ambassadeur is fotograaf en wil mij helpen de collectie mooi op beeld vast te leggen. Wat geweldig!

Met samples, schilderijen, accessoires en vol goede moed belde ik woensdagavond aan. Mijn fotograaf was al helemaal voorbereid: de lampen al aan, de camera aan de computer gekoppeld en het decor al bijna ingericht. Dus, hupsakee aan de slag!

Het werd een enerverende avond, want producten fotograferen zodat je er ook echt hebberig van wordt, is nog geen makkelijke opgave, zo ontdekten wij gedurende de avond. We hebben diverse ‘decors’ geprobeerd, maar zijn nog niet helemaal content met het resultaat. Ach, we hadden nu ook nog niet alle producten, dus een volgende keer gaat het vast beter.

Vol trots deel ik wel alvast deze foto met jullie: een foto van het detail op het sieradentasje uit Vietnam. Een waanzinnig mooi etui waarin je je sieraden op een fijne manier mee kunt nemen op reis, zodat je ook in de vakantie mooi voor de dag kunt komen.

Sieradentasje Vietnam (detailfoto)

De techniek die je hier in beeld ziet, is een speciale knooptechniek die veel gebruikt wordt in Vietnam (waar dit sieradentasje ook gemaakt wordt).

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s