Pelgrimscadeau

Vorige week heb ik samen met Esther van Velzen, van het bedrijf Beautymix 2.29 een idee uitgebroed voor een leuke Moederdagactie. Esther heeft recentelijk haar merk puur biologische verzorgingsproducten geïntroduceerd en dat willen we nu combineren met een van de kleine toilettassen uit de nieuwe Boxo collectie.

Pelgrimage
In ons gesprek kwamen we al snel op het thema “ontdekken”. Dat is wat bij onze beide merken centraal staat en zo hebben we nu het zogenoemde pelgrimscadeau bedacht! Een pelgrimstocht maak je om gedurende de reis niet alleen de omgeving, maar zeker ook jezelf te ontdekken. En dat is precies wat wij beiden voor ogen hebben!
Ik wil heel graag laten zien hoeveel moois er in de wereld te ontdekken is. En Esther richt zich met Beautymix 2.29 juist op de innerlijke ontdekkingsreis. Zij biedt huidverzorgingsproducten aan die je zelf kunt afstemmen op jouw behoeften, stemmingen en emoties. Echt super fijn.

Het idee van het pelgrimscadeau is dat het je ondersteunt en inspireert tijdens je reis. De set bestaat uit een verfijnde toilettas, gemaakt in het noorden van Vietnam, twee reisflacons met basisreiniging en basisverzorging en 3 elixers: Destress, Balance en Energize. Aan het begin van de reis heb je behoefte aan kalmering en een gevoel van welbehagen (waarvoor je Destress gebruikt). Daarna wil je het herstel van je natuurlijke balans stimuleren (en dat doe je met Balance) en aan het einde van je reis ben je echt toe aan een nieuwe impuls van huid en geest (en daarvoor gebruik je Energize). En dat zit allemaal in de bijzondere Vietnamese toilettas.

Pelgrimscadeau
Moederdagcadeau "Pelgrim"

Goed doel
We werden echt met de minuut enthousiaster en willen dan ook heel veel moeders kunnen verblijden met zo’n bijzonder cadeau. Niet alleen hier in Nederland, maar ook daarbuiten. En prompt 2 dagen na ons gesprek zie ik de Moeders voor Moedersdagactie voorbij komen! Deze actie wordt georganiseerd door de stichting Microkrediet voor Moeders. Door microfinanciering te verstrekken, kunnen Aziatische moeders hun eigen inkomen blijvend vergroten. De actie vraagt eigenlijk om heerlijk te gaan koken voor vrienden en familie, maar wij zorgen dat van ieder verkocht pelgrimscadeau EUR 5,- ten goede aan dit goede doel: Microkrediet voor Moeders. De actie is echt heel leuk, dus kijk zeker eens op als je zelf ook iets wilt doen: Moeders voor Moedersdagactie.

Speciale Moederdagaanbieding
En ja, wat kost dit speciale Pelgrimscadeau? We willen echt een mooie actie opzetten met een mooie prijs en ik denk dat dat is gelukt! De normale prijs van de losse producten is EUR 115,-. Speciaal voor Moederdag is het Pelgrimscadeau tijdelijk te koop voor EUR 55,- (waarvan EUR 5,- gedoneerd wordt aan het goede doel).

Verkooppunten
Ben je net zo enthousiast als wij over het cadeau en het goede doel en wil je jouw vrouw en/of moeder in het zonnetje zetten met dit bijzondere Pelgrimscadeau, dan kun je vanaf 27 april terecht bij Karsten Tenten in Zwaag en op onze websites: www.beautymix229.com en www.boxo.nl.

Op naar veel blije moeders!
Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s