Joehoe, de producten zijn binnen!

In mijn vorige blogbericht vertelde ik al uitgebreid over het Moederdagcadeau dat ik samen met Esther van Velzen (van Beautymix 2.29) heb bedacht en nu is het dan zover! De toilettassen zijn binnen en inmiddels gevuld met 5 heerlijke Beautymix producten.

Moederdagcadeaus inpakken
Moederdagcadeaus inpakken

Om alles deze week te kunnen versturen, ben ik vandaag lekker aan de slag gegaan om de cadeaus leuk in te pakken en met gezellige linten te versieren. De salontafel diende vandaag dan ook als werkbank om de lintjes te knippen, de toilettassen te vullen en alles gezellig in te pakken! En nu zijn ze klaar om verstuurd te worden.

Moederdagcadeaus ingepakt

Wat is het trouwens geweldig om alles binnen te hebben! Het kantoor is flink gevuld met de vele dozen, alle productlabels, meters koord en verpakkingsmateriaal om alles netjes in te pakken en uit te kunnen leveren. De komende dagen zullen we (ik heb gelukkig hulptroepen kunnen inschakelen ;-)) een groot deel van de producten van speciale Boxo labels voorzien. Wat wordt het allemaal gaaf. Ik ben echt helemaal blij!!

Komende week lever ik de producten ook uit aan The Hub Shop in Rotterdam, AllesKuuks in Bever, Mood over Market in Amsterdam en natuurlijk aan Bever. Spannend hoe het allemaal gaat lopen.

Ik hou jullie op de hoogte! Tot snel,
Sandra

One Comment Add yours

  1. Linda says:

    Hi San,
    dat ziet er echt fantastisch uit zeg!
    Mooi hoor…laat maar komen, die verkopen!
    Lfs, Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s