In de winkel

Ik kan me nog zo goed herinneren hoe gaaf het is als je je eigen product uiteindelijk in de winkel ziet liggen. En destijds was het er ‘slechts’ eentje en nu gewoon een hele collectie.

Boxo in The Hub Shop

Wat is het dan leuk om dat in de winkels te zien liggen! Dus toen ik afgelopen zaterdag met een vriendin in Nijmegen was, moesten we natuurlijk even bij de Bever naar binnen om te kijken of de producten daar al uitgestald liggen.

Bever
Vol verwachting liepen we de prachtige winkel in (dit is de 1e Bever winkel in compleet nieuwe stijl) en snel scanden we het terrein. Helaas nog niets te vinden. Misschien kijken we niet goed? Of ligt het er echt nog niet? Dan maar even navraag doen bij een van de medewerkers. Opgewekt zocht de aardige verkoopster in het systeem. De producten stonden keurig met naam en toenaam vermeld (zo leuk!!), maar bevinden zich nog in het centrale magazijn… Alleen de boxo waaier kon ze vinden, maar die zocht ik natuurlijk niet. Toch ging ik blij en opgewekt de deur weer uit, want de dame zei met zoveel enthousiasme: “Oh, de waaier verkopen we al jaren!” Nou, dat is toch ook geweldig om te horen! Maar om de nieuwe collectie te bewonderen, moet ik dus nog even geduld hebben!

Boxo bij Brand Mission

Brand Mission
De nieuwe collectie is overigens in andere winkels (Fates in Leiden & A’dam, AllesKuuks in Bergen, Karsten Travelstore in Zwaag) al wel te vinden en ook te bewonderen bij Brand Mission in Amsterdam. Daar heb ik even een foto van gemaakt, zie links!

Ook bij The Hub Shop in Rotterdam is de gehele collectie te verkrijgen en ziet de Boxo ‘etalage’ er ongeveer zo uit zoals op bovenstaande foto.

PS. Samen met Bever en Het Frankrijkhuis werk ik aan een leuke actie om het kopen van een Boxo product in de Bever winkels in de maand juni nog aantrekkelijker te maken. Dus hou de site, Twitter en mijn blog goed in de gaten en wees er als eerste bij!

Groeten, Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s