Boxo goes international (1/2)

Ik loop wat achter met mijn blogverhalen…. Vandaar nu pas het bericht over de Outdoor beurs in Friedrichshafen, waar we voor de 1e keer aanwezig waren. Met een eigen stand!

In de ochtend arriveren we bij de beurs. Het komt jammergenoeg met bakken uit de hemel. Fijn als je al je spullen moet uitladen… Bij onze standburen kunnen we een palletwagen lenen, zodat we alle sokkels in een keer naar binnen kunnen rijden. Heel handig! We gaan enthousiast aan de slag, maar zien al snel dat onze wandplaten niet zo op de muur geplakt kunnen worden. Oeps, wat nu? Dat wordt een ritje naar de bouwmarkt voor piepschuimen platen. Mijn man, Jeroen, die mee is om te helpen, stapt in de auto en en uurtje later kunnen we gelukkig weer verder.

Opbouwen stand
Opbouw van de stand

Het wordt een aardige klus: achter elke plaat (en we hebben er maarliefst 21) moeten we piepschuimen stukken aanbrengen om de plaat 2 cm van de wand te kunnen hangen. Wat een gedoe! En wat geeft die piepschuim een bende….

Opbouw beurs
Met piepschuim aan de slag...

Maaaaaar, aan het einde van de dag rijden we vol trots naar ons hotel. De stand is echt mooi geworden!

Onze stand!
Trots op onze eigen stand

 

 

De foto’s aan de wanden komen prachtig tot hun recht. De producten, stuk voor stuk op hun eigen sokkel met hun eigen zaklamp, staan super! ‘s Avonds geniet ik van een heerlijk glaasje rode wijn en val ik vol verwachting in slaap. Vol spanning wat de eerste beursdag ons gaat brengen.

De volgende ochtend ben ik voor de wekker al wakker. Toch en tikje nerveus, geloof ik. Na het ontbijt rijden we naar de beurs. De rode lopers liggen in de gangpaden en alle borden hangen nog in de stand. Gelukkig! Jeroen maakte zich er nog wel wat zorgen over, maar ze doen het goed.

Tja, en daar sta je dan, te wachten op de eerste beursgangers. Wordt het druk? Hebben ze belangstelling voor mijn producten? Ga ik mooie orders schrijven vandaag? Geweldig is het dan om te zien dat de stand de aandacht trekt. Mensen kijken echt even om of blijven stilstaan om te kijken. Woehoe! Die missie is in elk geval geslaagd. Nu de kopers nog 🙂 !

De producten op de zuilen
Close-up van onze producten

En dat blijkt nog niet mee te vallen… in onze gang is het niet heel druk en zijn de mensen veelal op zoek naar lichtgewicht artikelen of nog lichtergewicht artikelen! We besluiten in de middag een actievere benadering te kiezen en iedereen aan te spreken en het Boxo verhaal te vertellen. Onze chocotofs gaan er hard doorheen. We krijgen veel kansen om ons verhaal te vertellen. We ontmoeten interessante mensen. Nog niet allemaal kopers, maar zeker wel mensen die ons meer infiormatie over hun thuismarkt kunnen vertellen of interessante links leggen. Aan het einde van de dag stoppen we op weg naar ons hotel bij de supermarkt om nieuw snoepgoed in te slaan!

We gaan er morgen een nog actievere dag van maken, maar nu eerst een hapje eten en de beentjes omhoog!

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s