Zelfverzekerde Simone

Gemiddeld eens per kwartaal komt het Boxo klantenpanel bij elkaar. En dat was 11 augustus weer het geval!

Ik heb voor deze keer een strakke agenda bepaald en die deel ik uit. De dames moeten meteen al lachen, als ze zien dat ik zelfs een korte koffie- en plaspauze heb opgenomen in het programma!

Communicatie
Na een hapje eten gaan we dan ook snel van start. Het eerste onderwerp  gaat over de communicatie rondom het merk Boxo. Het klantenpanel vindt dat de authenticiteit van de gebruikte technieken toch wel heel bijzonder is en meer uitgelicht mag worden. Ook wordt gezegd dat ik meer mag doen met mijn enthousiasme en energie. Boxoworld by Sandra komt naar voren. Ik word enthousiast. Dit heb ik eerder gehoord en absoluut ook eerder gewild. Mijn energie delen met anderen. Een wereld creëren waarin mensen even mogen vertoeven, even energie mogen opdoen en dan als herinnering iets tastbaars kunnen meenemen (zo’n bijzonder Boxo product). Het lijkt me wel wat!

Doelgroep
Maar inmiddels is het hoog tijd voor de koffie- en plaspauze en gaan we door naar het 2e onderwerp: de doelgroepbeschrijving. Ik heb een opzet voor een beschrijving gemaakt en we bespreken hoe het overkomt. De een vindt het een Gooische vrouw, de ander veel te stereotype. Weer een ander vraagt zich af of er nog een beetje pit in deze dame zit of dat het enkel om de buitenkant gaat. We krijgen een levendige en heel zinvolle discussie en onze “zelfverzekerde Simone” krijgt steeds meer vorm. Daar ga ik de komende dagen nog maar even mee aan de slag, want het geeft veel houvast om zo’n typering te hebben!

Kerst
Inmiddels is het al bijna 10 uur ‘s avonds en lijkt de strakgeplande agenda toch iets te strak te zijn ;-). We besteden kort nog even aandacht aan het 3e agendapunt: Boxo en kerst. Iedereen vindt de Boxo producten en de filosofie super goed passen bij de algehele kerstgedachte. Ik krijg nog wat input voor het samenstellen van leuke combinaties en dan sluiten we de avond alweer af.

Wat gaat de tijd toch altijd snel en wat wil ik toch altijd veel bespreken. De volgende dag zit ik met een vol hoofd achter mijn bureau. Misschien moet ik een volgende keer toch slechts 1 onderwerp kiezen en dat goed uitdiepen? Nu heb ik weer zoveel ideeën en input dat het me bijna duizelt…. Ach, zo blijven we leren en zo worden we met de dag een beetje wijzer, toch?

Sandra

One Comment Add yours

  1. jeroen says:

    Goed verhaal!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s