Boxo gespot op de Col du Galibier

Het Boxo sportteam (mijn man en zijn broer ;-)) hebben hard getraind voor de beklimming van de Col du Galibier. Even een paar uurtjes op een doordeweekse avond of een lange tocht om het uithoudingsvermogen te testen. De fietsen worden geoptimaliseerd, de kleding steeds professioneler en de proviand voor onderweg ingeslagen.

En begin september was het zover. De tocht naar de top van de Galibier. Een bekende berg uit de Tour de France, die behoorlijk steil omhoog gaat over een lengte van 35 kilometer. Ik vind het knap. Ik ben vol bewondering. Ik ben hartstikke trots. Want mijn man heeft het gehaald!

Op de top van de Col du Galibier

Wat een kanjer! Wat een doorzettingsvermogen en wat gaaf dat ze dit als broers toch grotendeels samen gedaan hebben (zijn broer moest 8 km voor de top helaas stoppen, maar heeft dus wel de Col du Telegraphe die er nog voor zit, bedwongen).

En ja, wat is het een prachtig gezicht: met een grote glimlach staat Jeroen (in zijn Boxo jasje) op de top van de Galibier. Geweldig gedaan! Ik ben trots op hen allebei, wat stoer!

Noot: De fietstocht werd georganiseerd door Climbing for Life waarmee geld is opgehaald voor het Astmafonds.

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s