Tupperwareparty nieuwe stijl

Boxo reisaccessoires en Beautymix2.29 natuurcosmetica organiseren met regelmaat een inspirerende avond voor vrouwen die toe zijn aan verwennerij en een flinke dosis positieve energie.

Tijdens de avond nemen Esther van Velzen (Beautymix2.29) en Sandra Smit-Korse (Boxo) je mee in de verhalen van zichzelf als gepassioneerde ondernemers en laten zij je genieten van mooie materialen, fijne ingrediënten en spannende texturen. In 2 uur tijd maak je kennis met de zachte verzorging van de natuurcosmetica van Beautymix2.29 en zie je hoe natuurlijke stoffen worden verwerkt tot stoere & luxe Boxo reisartikelen.

Het wordt een ware reis om de wereld, vol prachtige verhalen, mooie anekdotes en leerzame ervaringen. Geniet van hun enthousiasme, passie en de prachtige producten die hieruit zijn ontstaan.

De avond vindt plaats bij iemand thuis en je kunt de Beautymix2.29 en Boxo producten natuurlijk die avond met een aantrekkelijk korting kopen. Kortom, een tupperwareparty met inhoud!

De avond start gebruikelijk om 19.00 uur met koffie, thee en natuurlijk iets lekkers.
Locatie: bij jouw thuis
Kosten: € 7,50 per persoon.

Heb jij zin in zo’n inspirerende avond bij jouw thuis en kun je 8-10 vriendinnen enthousiasmeren om te komen? Mail ons dan op sandra@boxo.nl om een datum te prikken!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s