Surf to the future

Morgen, 15 december 2011 om 15.00 uur, is het zover: de 24-uurs actie van de 1%Club gaat van start. En Boxo doet dit jaar weer actief mee! Samen met 9 andere websites is een super leuke actie opgezet, waarbij je al surfend over het web een aantal vragen beantwoordt, waarbij je ervaart wat het inhoudt om surfleraar te worden. Voor elke vraag die je beantwoordt, draagt de websitehouder EUR 1,- bij aan het Soulsurf project. Dus wacht niet langer en surf met ons mee!

Soulsurf
Het soulsurf project zet zich in om Balinese weeskinderen weer een toekomst te geven. Hoe? Door ze op te leiden tot surfleraar. Zo kunnen zij de kost verdienen met iets wat ze niet alleen super leuk vinden om te doen, maar waar de toeristen ook nog eens heel blij

Soulsurf dude
Soulsurf dude

van worden. Om de kosten voor de opleidingen en de benodigde materialen te dekken, is een bedrag van EUR 1.500 nodig. En wij hopen dat bedrag met jouw hulp natuurlijk bij elkaar te surfen. Wil je meer lezen over dit bijzondere project, kijk dan op de website van de 1%Club.

Zorg voor een goede conditie en surf met ons mee!

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s