Motivatieprikkels voor marketeers en communicatietijgerinnen

De sky is de limit in de wereld van verrassen en verleiden. Of het nu gaat om het werven van nieuwe klanten, het verleiden van medewerkers of het inkopen van incentives voor DM acties, in de wereld van incentives en het serieuzere motivatiewerk is het aanbod groot.  En toch is de zoektocht naar leuke, nieuwe, bijzondere en exclusieve premiums, acties en events niet altijd eenvoudig wanneer je dagelijkse werk bestaat uit het plannen en uitvoeren van marketing- en communicatietaken.

Motivatiemarketing
Om die reden heeft de partnershipcommissie van VMC (Vrouwen in Marketing en Communicatie) besloten op zoek te gaan naar een manier om de VMC vrouwen kennis te laten maken met de wereld van motivatiemarketing: loyalty programma’s, incentive reizen, DM marketing acties, spaarsystemen,  voordeelprogramma’s en online portals.

Partnershipcommissie VMC
En ik ben lid van deze commissie, dus hard op zoek naar partijen die actief zijn op het gebied van motivatiemarketing en loyaliteitsprogramma’s! Naast het feit dat het voor de VMC vrouwen interessant is om op een eenvoudige manier kennis te maken met de waarde van deze programma’s, is het ook voor de aanbieder een uitgelezen kans om de zichtbaarheid van hun aanbod te vergroten bij vrouwen actief in Marketing & Communicatie.

In onze ogen een win-win combinatie voor beide partijen. Aan de slag dus om een goede lijst te maken van organisaties die op dit gebied actief zijn!

Zoektocht
Maar dat valt nog helemaal niet mee. Zoeken in Google levert weinig zinvolle resultaten op. Ik vind allerlei artikelen die weliswaar met marketingacties te maken hebben, maar mij niet leiden naar de organisaties die hier achter zitten. Interessant… Dan maar terug naar de lijst die ik via-via doorgekregen heb. Partijen als Premium & Promotion Partners, Purple Proof, Spannend, Chapeaukado, Loyalty Agency en Pluimen, staan op deze lijst. Zullen er nog meer zijn? En hoe vind ik die?

Oproep
Misschien via dit blogbericht! Dus, ken of ben je zelf een interessante organisatie waarmee we zeker eens moeten praten? Laat dan graag een berichtje achter.

PS. Ik vond in mijn zoektocht nog een interessante site met leuke weetjes over loyalty programma’s.

Sandra

One Comment Add yours

  1. Hallo Sandra, bel ons! : ) Wij zijn Loyalty Makers en bereikbaar op: 0294 – 720970.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s