Als het maar niet gewoontjes is

Met grote letters in het Noordhollands Dagblad: “Als het maar niet gewoontjes is”. Het onderwerp? Onze vakantiewensen. We willen comfort, heel veel comfort of iets leuks alternatiefs dicht bij de natuur. Geen rechttoe, rechtaan bungalowtent meer, maar een safaritent met meubels van steigerhout, ligbad en bedden met high tech matrassen. En als we dan toch voor ‘back-to-nature’ gaan, dan graag in een tipi, een boomhut of een yurt!

Waterlodge

Organisatie Eurocamp speelt hier goed op in en komt dit jaar met een waterlodge. Een dobberend vakantiehuisje met rieten dak en terras. Door de touwen te laten vieren, bepaal je zelf hoe ver je van de bewoonde wereld afdrijft. Het huisje is voorzien van een ecotoilet; stromend water en electriciteit ontbreken. Om te genieten van deze unieke lodge, reis je af naar Frankrijk: camping Chateau de Ormes. Ik vind het briljant bedacht.

Ga jij dit jaar echter wel heel ‘gewoontjes’ met de tent of caravan naar de camping? Geen nood: met de unieke toiletrolzak uit de serie Happy Travels maak jij helemaal de blits. De zak is ideaal om je toiletrol in op te bergen. Als jij dan met het fleurige zakje in je hand over de camping loopt, ben jij ineens ook helemaal niet meer ‘gewoontjes’!

In stijl de camping over
Toiletrolhouder op chic

Kleine tip: als je het kartonnen rolletje verwijderd, kun je de wc rol makkelijk uitrollen. Klik hier om zo’n leuke zak te kopen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s