Feel good verrassingsactie

Nog 5 nachtjes slapen, dan is het weer zover: Valentijnsdag! Een dag waarop je iemand kunt verrassen met een leuk cadeau, kaartje of gedicht. En dat hoeft volgens ons helemaal niet alleen je eigen liefde te zijn.

Je vriendin in het zonnetje
Heb jij een goede vriendin die je graag wilt verrassen, lees dan hieronder hoe je haar kunt verwennen met een gratis Boxo product naar keuze. Een product dat met zoveel liefde en aandacht gemaakt is, dat het wat ons betreft echt een prachtig Valentijnscadeau is.

Doe mee
Laat ons weten wie jij graag zou willen verrassen met een uniek en bijzonder Boxo product en natuurlijk waarom juist zij in het zonnetje gezet mag worden. De vriendin die het wat ons betreft het meest verdiend, ontvangt op 14 februari een verrassingscadeau met een mooie tekst van jou in haar brievenbus.

Vul onderstaand formulier in en wie weet verrassen wij jouw vriendin op 14 februari met een uniek cadeau!

  Check hier uit welke producten je kunt kiezen.
Deelnemen kan tot 12 februari 2012. Jij hoort op 12 februari of jouw vriendin door ons verrast wordt, zodat jij een mooie, persoonlijke tekst kunt toevoegen.


Oorsprong van Valentijnsdag
Valentijnsdag is een dag die volgens de meeste bronnen teruggaat tot in de 3e eeuw na Christus. In Rome leefde toen een priester genaamd Valentinus. Hij stond bekend om de goede daden die hij deed voor zieken, ouderen en armen. Vanwege zijn goede daden werd hij heilig verklaard door de kerk en werd 14 februari een feestdag. Op 14 februari kon je vanaf dat moment openlijk je liefde aan iemand uiten, met een cadeau of brief.

Bloemetjes en bijtjes
Er zijn ook bronnen die zeggen dat Valentijnsdag een afgeleide is van het Romeinse Lupercalia feest of dat het de dag is waarop de vogels beginnen met paren. Tegenwoordig is 14 februari de dag waarop je iemand kunt verrassen met een leuk cadeau, kaartje of gedicht. En dat hoeft helemaal niet alleen je geliefde te zijn, maar kan ook je moeder, een goede vriend of vriendin zijn.

One Comment Add yours

  1. Trudie says:

    Ik vind de paspoorthoezen een stoere Boxo variant.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s