Stap voor stap

De wind door mijn haren, stap voor stap vooruit. Langs het IJsselmeer, over de dijk, door knusse dorpjes en langs prachtige tulpenvelden. Oefenen voor de 40MM, de 40.000 meter Nederlandse tulpenveldenmars die ik op 19 mei a.s. ga lopen.

Weggeblazen
Vandaag een route van 15 km gelopen. Heerlijk in mijn eentje. De wind die mijn gedachten wegblaast en de zon die mijn gezicht verwarmt. Alle tijd om mijn gedachten te ordenen, ideeën uit te denken en mooie gesprekken de revue te laten passeren. Met een glimlach loop ik door het landschap. Het uitzicht over het IJsselmeer en de tulpenvelden is prachtig.

Waarom de 40MM?
Voor een goed gevoel en voor het goede doel. Lopen voor het sopkombuisproject dat ik 6 jaar geleden in de sloppenwijk van Omaruru (in Namibië) heb opgestart. Een prachtig Sopkombuisproject waarbij ik aan den lijve heb ondervonden hoe gaaf het is als je jouw eigen talent kunt inzetten om anderen verder te helpen. In de afgelopen jaren is het project uitgegroeid van 2x per week voor 45 weeskinderen koken naar het dagelijks verzorgen van een maaltijd voor 90 kinderen. Stap voor stap zijn we daarmee op weg naar een betere toekomst voor de gezinnen daar.

En ik, ik vind het heerlijk om te lopen, terug te denken aan onze fantastische tijd in Namibië, de prachtige mensen die we hebben ontmoet en de mooie manier waarop de mensen daar in het leven staan. Daar kunnen wij weer wat van leren!Kinderen die voor een maaltijd komen

Met veel plezier stap ik door. Kilometer voor kilometer. Vandaag 15, woensdag 25 en dan de 19e mei de volle 40. Ik heb er zin in!

PS. Vind je het leuk om mij te sponsoren? Dat mag natuurlijk! Graag zelfs. Mail me in dat geval voor welk bedrag (per km) je wilt sponsoren. Ik ga sowieso mijn beste beentje voorzetten!

Sandra Smit (sandra@boxo.nl)

One Comment Add yours

  1. Goeie voorbereiding heb je zo al Sandra door stapsgewijs op te bouwen naar de 40 kilometer. Succes van de week met de 25 km, heerlijk wandelen door West-Friesland. Ik zie je sowieso de 19e mei. Achter de schermen doen wij de laatste voorbereidingen, om de puntjes op de i te zetten en er voor de wandelaars weer een geslaagde dag voor te maken.
    Iedereen doet er graag een stapje meer voor.
    40MM – wandeling voor ontwikkeling

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s