Girls on a mission

Voor de 4e of 5e keer hebben Josée en ik kaartjes voor het UNICEF concert van Trijntje Oosterhuis bemachtigd. In het prachtige Caprera openlucht theater in Bloemendaal. Het blijft een indrukwekkende en bijzondere plek! Waar het gisteravond nog met bakken uit de hemel kwam, is het vanavond gelukkig windstil en droog.

Alle keuze
Even over achten lopen wij het theater binnen. Waar we voorgaande keren net op tijd binnen kwamen en nog ergens probeerden een plekje te bemachtigen, zijn we deze keer ruimschoots op tijd. Niet omdat we per se een goede plek willen vinden, maar omdat we mogelijk Trijntje gaan ontmoeten.

Trijntje in Caprera

Bij de ingang word ik direct staande gehouden. De camera ligt bovenin mijn tas en valt nogal op! De bewaker haalt er direct iemand bij. Ik leg uit dat ik met Trijntjes PA heb afgesproken een foto te mogen maken. Het noemen van haar naam doet wonderen en we mogen doorlopen. Direct bel ik haar. Ze vertelt ons dat we een speciaal bandje nodig hebben. Kordaat lopen wij terug naar de ingang en laten weten dat wij een bandje nodig hebben. Keurig voorziet hij ons van een polsbandje. Wow. Onze kansen op een ontmoeting stijgen met de minuut! We weten al dat een ontmoeting voor de show niet meer gaat lukken, maar we zijn positief dat het na de voorstelling gaat gebeuren. Spannend!

Showtime
Eerst maar lekker genieten van het optreden. We vinden een mooie plek. Dat is het voordeel als je op tijd binnen komt. We leggen onze meegebrachte kussentjes neer en gaan lekker zitten. We hebben genoeg te kletsen en voor we het weten begint de show. De 5-mans formatie en de 3 achtergrondzangeressen staan al op het podium. Met haar steile haar herken ik Trijntje bijna niet als ze opkomt. Zodra ze haar stem laat horen, is het echter onmiskenbaar Trijntje! We genieten van de show, vooral van de wat oudere (Total Touch) nummers.

In levende lijve
Na het optreden hoor ik dat we naar beneden mogen komen, waar voor genodigden een after-party plaatsvindt. We laten ons polsbandje zien en voor we het weten, staan we oog in oog met Trijntje! Wat is dit een leuk moment! Natuurlijk is zij ook gewoon een mens, maar het is toch wel heel bijzonder om haar de hand te mogen schudden!

Trijntje met Doe Goodie en Boxo toilettas

Voor de kerstactie die wij samen met UNICEF hebben opgezet, maken wij een foto van Trijntje met de Doe Goodies envelop en de Boxo toilettas Pink Treasure. Ze is verrukt van de toilettas en gaat met een grote glimlach op de foto. Die glimlach slaat over op mij en met een grote smile op mijn gezicht verlaat ik het theater. Wat een leuke afsluiting van een heerlijke avond!

Sandra (Boxo)

PS. Wil je ook zo’n leuke Pink Treasure toilettas? Kijk dan op de site. Gebruik de code IS-26-TRIJNTJE en ontvang direct 10% korting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s