Een positieve vibe

Een mindshift teweegbrengen. Dat is de ambitie. Liever niet zo klein, graag de hele wereld erin betrekken en vooral grote doelen stellen. Pfoe, af en toe word ik wel eens moe van mezelf. Waarom niet een kleiner doel dat in een aantal duidelijke stappen te realiseren is? Ik weet het niet. Ik weet alleen dat mijn gevoel altijd aangeeft dat grensverleggend bezig zijn mijn drive is.

Positive vibe verspreiden: kleurrijk & energiek

Het is mijn ambitie om een positieve vibe in de wereld te verspreiden. Om voor zoveel mogelijk mensen Boxo momentjes te creëren. Momentjes van (klein) geluk.

Je bewust zijn van die (kleine) genietmomenten is iets wat ik absoluut geleerd heb in Afrika. Toen ik daar in 2005-2006 woonde, heb ik aan den lijven ondervonden hoe je kunt genieten van kleine dingen. De mensen daar zitten boordevol energie en positiviteit. Ze nemen de dag zoals die komt en maken daar wat van. Echt een fantastische levenshouding. Toen al wilde ik mensen meenemen naar Afrika om ze dit te laten ervaren.

Die droom bestaat nog steeds. Het bezitten van een prachtige villa in hartje Afrika om daar mensen uit te nodigen en ze kennis te laten maken met Afrika. Om op de veranda te genieten van een prachtig uitzicht en een goed gesprek. Daar ga ik nog steeds voor! Maar dat mag ook over een jaar of 10.

Eerst nog die andere droom uitwerken: die positieve vibe, die mooie levensinstelling en die heerlijke energie delen met de rest van de wereld. Niet alleen die van mijzelf en die van de mensen uit Afrika, maar ook van de mensen in andere (ontwikkelings)landen. Dit idee vormt de kern van mijn ambitie. Eén van de manieren om deze energie te ‘vangen’ en door te geven, is de ontwikkeling van een stoere & stijlvolle collectie reisproducten geworden. Onder het label Boxo verschijnen deze op de markt.

Samenwerken met talentvolle vakmensen die vanuit hun passie, energie en vakmanschap een fantastisch product tot stand weten te brengen. Die op hun manier iets bijzonders uit hun eigen land aan het product meegeven. Die kleur aanbrengen. Die een glimlach op je gezicht toveren.

En nu in 2012, in ‘mijn jaar’ is het tijd om actief aan de slag te gaan met deze ambitie. Om acties te ondernemen om deze gave mindshift teweeg te gaan brengen. De komende weken zal ik mijn eigen Boxo momentjes met de wereld gaan delen. Momentjes die een glimlach op mijn gezicht toveren. Momentjes waar ik even intens gelukkig van word. Momentjes die een positieve vibe verspreiden. Doe je mee?

Je kunt jouw Boxo moment delen op www.facebook.com/boxoworld of gewoon op Twitter met de hashtag #boxomoment. Laten we de wereld inspireren en die positieve vibe verspreiden!

Sandra Smit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s