Wereld(se)prijs

We doen mee met  ASN Wereldprijs! Daarmee maken we kans op maar liefst € 10.000. En daarvoor heb ik je hulp nodig!

Kleurrijk Afrika

Door te stemmen op mijn project kun je mij een stap verder helpen. De 5 projecten met de meeste stemmen, gaan namelijk door naar de volgende ronde. Wil je meteen stemmen, klik dan hier!

Ongeduld
Als we de prijs winnen, gaan we samen met vakmensen uit Afrika nieuwe reisproducten ontwikkelen. Samenwerken met de Afrikaanse bevolking staat al langer op mijn verlanglijstje. Een prachtige kans om hun talent met de rest van de wereld te delen. Het kan niet anders dan dat hun kleurrijkheid, energie en mooie levenshouding tot waanzinnige producten gaan leiden.Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!

Cadeau
Natuurlijk doe ik ook graag iets voor jou! Onder alle stemmers verloot ik 5 Boxo producten naar keuze. Verder krijgt iedereen 15% korting op alle Boxo producten met de code ‘wereldprijs’. Van deze aankopen reserveer ik alvast 15% voor de ontwikkeling van nieuwe producten uit Afrika.

Mag ik op jullie rekenen? De link naar de plek om te stemmen vind je hier. Je moet hiervoor wel een account aanmaken, maar dat kost slechts 1 minuutje!

Dank jullie wel voor jullie stem,
Sandra

One Comment Add yours

  1. Anonymous says:

    natuurlijk heb je mijn stem en support Sandra, Top initiatief ! groet Monique

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s