Het grootste Geluksdagboek van Nederland

Wat was jouw geluksmoment deze week? Waarvan dacht jij “wow, dat was gaaf?” Is het de moeite waard om te delen? Vast wel! Deel het dan met ons via #gelukdelen en help mee om met elkaar het grootste Geluksdagboek van Nederland te maken. Waarom? Om elkaar te inspireren, een glimlach op ons gezicht te toveren en een positieve vibe te verspreiden! Gewoon omdat we daar allemaal blij van worden.

#gelukdelen

Vind je dit een mooi initiatief? Help ons dan ook om dit in Afrika te realiseren. Om die gepassioneerde Afrikaanse vakmensen te betrekken bij onze initiatieven. Stem op ons project voor de ASN Bank Publieksprijs. Dan gaan we voor die felbegeerde nr. 1 positie bij ASN om samen nog veel meer geniet- en geluksmomenten te beleven en te delen.

X Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s