Deel je mee?

Geluk zit in kleine dingen en mooie gebaren. Soms heel tastbaar, vaak juist ontastbaar. Een gevoel. Van bijzonderheid. Je voelt je uniek, gewaardeerd, blij, gelukkig. Je straalt. En al die heerlijke geniet- en geluksmomenten met elkaar delen, is wat we willen doen vanuit Project Geluk.  Ter inspiratie van jou, mij, elkaar. Om blij van te worden. Om een positief gevoel te krijgen. Om die positieve vibe te verspreiden.

Je kunt jouw geluksmomenten delen via de #gelukdelen. Wij verzamelen ze en willen hiermee het Grootste Geluksdagboek van Nederland realiseren. Deel je mee?

Afrikaanse passie
Vind je dit een gaaf idee? En wil je mensen in Afrika ook de kans geven geluksmomenten te beleven? Dan wil ik je wat vragen. Met ons initiatief zetten wij ons ook in om samen met Afrikaanse vakmensen prachtige producten te ontwikkelen. Producten waar zij hun energie, talent en passie in stoppen en waar zij blij van worden. Niet alleen omdat ze doen wat ze leuk vinden, maar omdat ze daarmee een eerlijk inkomen verdienen en een betere toekomst kunnen opbouwen. Het mooie is dat wij hier in Nederland weer heel blij worden van deze prachtige producten, omdat ze gemaakt zijn met liefde en aandacht. En dat is precies waar geluk over gaat.

Wereldprijs
Om ons initiatief naar Afrika uit te breiden, hebben wij jouw stem nodig. We staan in de finale van de ASN Bank Wereldprijs en je kunt ons naar die felbegeerde no.1 positie stemmen. Ga hiervoor naar de website van VDWVM en breng je stem uit op ons project, Boxo treasures for traveling- een positieve vibe.

Het zou toch te gek zijn als we met elkaar het Grootste Geluksdagboek van Nederland kunnen realiseren en geluksmomenten kunnen creëren voor Afrikaanse vakmensen. Ik hoop dat ik op je mag rekenen.

Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s