Moederdag Special

Aandacht. Genieten. Persoonlijk. Zonder nadenken komen Saskia en Sandra tot de conclusie dat ze deze waarden met elkaar delen. Ingevuld op hun eigen manier. In woord en product. Maar altijd vanuit het hart. En die brengen ze voor Moederdag graag bij elkaar. Lees hieronder hoe en waarom.

Vanuit het hart
Vanuit het hart

Sas, wat betekenen deze 3 woorden voor jou?
Ik zie ze echt als een drie-eenheid. Van oprechte aandacht voor iets of iemand anders, of juist voor mij, daar geniet ik van. Dan staat de tijd stil en is er alleen dat gesprek en de verwondering voor wat dan ontstaat. Dat voelt voor mij per definitie heel persoonlijk.

En voor jou, San?
Voor mij vormen ze de basis van mijn leven. Dingen met aandacht doen, een persoonlijke touch en vooral ook genieten van datgene dat met aandacht en liefde ontstaat. Ik kan me geen leven voorstellen waarin deze woorden niet zouden spelen. Ze zijn echt essentieel voor mij.

Hoe zijn jullie ertoe gekomen om jullie krachten en ideeën te bundelen?
Saskia en ik kennen elkaar via het netwerk voor Vrouwen in Marketing en Communicatie (VMC) en leerden elkaar steeds beter kennen. Toen Saskia ontdekte dat zij (op afstand) prachtige, persoonlijke teksten voor mensen kon schrijven, was ik direct vol belangstelling. Dat fascineert mij. Mooi als je zo vanuit je hart kunt schrijven.

Persoonlijke boodschap
Persoonlijke boodschap

Toen ik op een dag als verrassing zo’n prachtige tekst van Saskia in de brievenbus vond, was ik er helemaal stil van. Haar tekst was helemaal raak. Precies zoals ik ben en met een prachtige (levens)les erin. Echt zo mooi! Dat raakte me. Deze tekst hangt nu dan ook op een speciale plek in mijn kantoor. Want haar wijze raad kan ik beter maar wat vaker lezen!

 

Moederdag Special
Moederdag En zo kwamen we op het idee om de Boxo producten nog persoonlijker en extra bijzonder te maken door onze krachten te bundelen. Een prachtige reisaccessoire met daarbij een persoonlijke tekst voor jouw lieve moeder. Een cadeau dat raakt en waar jouw moeder – elke keer als zij het etui of de toilettas gebruikt – weer even aan terugdenkt. Een cadeau vol persoonlijke aandacht, waarvan je moeder een glimlach op haar gezicht krijgt.

Hoe persoonlijk is die tekst dan?
Ja, dat is dus de gave van Saskia. Op basis van een recente foto (max. 1 jaar oud) en de volledige naam van jouw moeder kan Saskia contact maken en een echt treffende, mooie boodschap schrijven. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar zij kan dat echt! Op haar Facebook pagina vind je prachtige reacties van mensen die zo’n verrassende boodschap ontvangen hebben, zie www.facebook.com/raakmetwoorden.

Wat kost het?
We geven deze persoonlijke tekst als Moederdag Special cadeau bij aanschaf van een Boxo toilettas of sieradenetui. Je kunt kiezen uit de Pink of Alpaca Treasure, de Purple Beauty of één van de Black Beauties. Het kaartje met de persoonlijke tekst en het product worden prachtig verpakt in een bijpassende geschenkdoos. Een persoonlijk, uniek en daarom heel bijzonder cadeau!

Waar kan ik dit cadeau kopen?
Deze Moederdag Special is via de webshop van Boxo te verkrijgen. Bestel een van de bovengenoemde producten en meld in het opmerkingenveld de volledige namen van je moeder (inclusief doopnamen, roepnaam, meisjesnaam en eventuele achternaam van degene wiens naam ze heeft aangenomen.). Zijn de doopnamen lastig te achterhalen, dan is een roepnaam voldoende. Mail tevens een recente foto (van max. 1 jaar oud) naar saskia@raakmetwoorden.nl. Het dessin van het kaartje kiest Saskia intuïtief uit.

Kijk voor meer informatie op de website van Boxo of op de website Raak met woorden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s