Versie 2.0

Ik lees zojuist mijn nieuwsbrief van april 2013 terug en de volgende alinea trekt mijn aandacht: “Vastbesloten de koers te wijzigen, begin ik aan 2013. Wat ik me niet heb gerealiseerd is dat ik alle ervaringen (positief en negatief) nog wel een plek moet geven. Vol enthousiasme wil ik direct het nieuwe pad inslaan, maar dat valt niet mee. Blijkbaar heb ik tijd nodig om de zaken weer helder te zien, mijn eigen kracht te hervinden en weer met opgeheven hoofd de wereld in te stappen. Ik geloof dat dit inmiddels het geval is!” 

Zevenmijlslaars
Toen ik dat schreef, was ik klaar voor een nieuwe stap. En de stap die ik toen maakte, was meteen een hele grote… Het werd een 6-daags werkbezoek aan Mumbai. In mijn eentje. Op de dag van vertrek had ik een zenuwachtig gevoel in mijn buik. Vriendinnen stelde mij gerust. “San, natuurlijk ben je nerveus. Dit is je eerste opdracht voor deze klant en je gaat naar India!” Maar iets in mij vertelde mij dat de zenuwen ergens anders vandaan kwamen. “Something life changing” staat te gebeuren, zo voelde het. En dat werd het ook.

Cosmic Heart GalleryInterview in Art Gallery
Na 2 dagen Mumbai ontmoet ik mijn fotograaf en gaan we samen op pad. Die middag bezoeken wij de Cosmic Heart Gallery van Jalpa Vitalani. Een mooie galerie, een prachtige vrouw en een indrukwekkend verhaal. Tijdens het interview vertelt zij meer over reconnective healings. Mijn nieuwsgierigheid is direct gewekt. Dat wil ik ervaren!

Licht en diepere lagen
Twee dagen later sta ik opnieuw in de galerie. De massagebank staat al klaar, de lichten zijn gedimd, de telefoons op stil gezet. Ik mag op mijn rug op de massagetafel gaan liggen. “Moet ik nog iets doen?”, vraag ik vol verwachting. “Nee, alleen jezelf openstellen voor het cadeau dat het universum voor jou heeft.” OK, dat lukt. Ik sluit mijn ogen en voel mezelf van de ene laag van bewustzijn in de andere vallen. Ik weet dat Jalpa met haar handen boven mijn lichaam ronde bewegingen maakt. Het is een ongelooflijk bijzondere ervaring. Ik zie prachtig licht en ik geniet. Verder zie ik weinig beelden. Ik voel me heerlijk. Als Jalpa na 40 minuten op mijn schouder tikt, open ik mijn ogen. Ik ben verbijsterd dat er 40 minuten voorbij zijn. Het voelt als 5.

Mumbai skyline
Ze vertelt dat ze een heel fijne ‘gentle energy’ om mij heen voelde. Ze vertelt me dat dit mijn grootste kracht is en ik mijn licht mag laten stralen. Onder de indruk verlaat ik de galerie, maar niet voordat we een vervolgafspraak hebben gemaakt. Deze healings bestaan normaliter uit 3 sessies en ik wil graag een 2e sessie ervaren.

Cadeau
Een dag later sta ik opnieuw in de galerie. Ik ga op de tafel liggen en sluit mijn ogen. Deze keer neem ik veel meer waar. Meer kleuren, maar ook twee mensen -een man en een vrouw- en vanuit mijn buik een cadeau dat opengaat en waaruit een energiek, wit licht straalt. Als ik na 35 minuten mijn ogen open, hoor ik van Jalpa dat ik zo’n sterke energie uitstraalde dat de bureautafel stond te trillen. Ongelooflijk.

Ondanks de afstand
Uiteindelijk vindt ook een 3e sessie plaats, een ‘long-distance-healing’. Zij in Mumbai, ik in Hoorn. Onwerkelijk, maar echt onwaarschijnlijk bijzonder. We hebben gewoon echt contact. Ik voel het, ik zie prachtige beelden en onderga een heel bijzondere ervaring. Als we na de sessie via de what’s app onze bevindingen delen, hoor ik dat zij informatie doorkrijgt over wat ik gezien en ervaren heb. Ongelooflijk. Op dat moment besef ik nog niet goed wat deze sessies voor me betekenen.

Versie 2.0
Inmiddels weet ik dat deze sessies mij enorm hebben geholpen om dichter bij mezelf te komen. Dichter bij de kern, bij mijn ware ik. Ik ben de daarop volgende weken in staat om oude patronen en oude gewoontes los te laten. Ik voel me bevrijd. Ik voel me zoveel meer één met mezelf dan daarvoor. Het voelt alsof ik versie 2.0 van mezelf ben geworden. Nog steeds dezelfde vrouw, maar met een vergrote innerlijke kracht en een toegenomen zachtheid. Wat mij betreft een powervolle combi om mee in het leven te stappen.

Stralend
In de nieuwsbrief van april lees ik ook mijn grote wens: “Als stralende vrouw de wereld over. Om mijn energie, enthousiasme, ideeën en verbindende vermogen in te zetten om organisaties een stap verder te helpen. Of dat nu is op het gebied van strategie, merkbeleving, het opzetten van een nieuwe vestiging of het creëren van een internationaal team, ik wil er dolgraag mijn energieke bijdrage aan leveren.”

Wat bijzonder dat ik dat in april al zo helder voor ogen zag, maar er toen nog een hele ontdekkingsfase met mezelf volgde om ook daadwerkelijk zo de wereld in te kunnen stappen. Inmiddels ben ik helemaal klaar voor die nieuwe, spannende opdrachten waarbij ik mijn talent, energie en enthousiasme kan inzetten. Kom maar op!

Inspirience
Om dat verder invulling te geven heb ik de website verfrist, mijn LinkedIn profiel aangescherpt en ben ik het ‘concept of inspirience’ aan het vormgeven, waarbij inspiration en experience bij elkaar komen (binnenkort meer hierover ;-)).

Kortom, klaar voor nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen!

Liefs, Sandra

One Comment Add yours

  1. Josee says:

    Mooi verwoord en de energie spat er van af!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s