Voor even op Nederlandse bodem

20160211 OndernemersgalaNa een intens bliksembezoek aan Nederland zit ik sinds gister weer met Nicole in onze camper. En ik moet bekennen, dat was even schakelen, maar voelt nu alweer heerlijk! Het was goed en fijn om in Nederland te zijn. De overgang van complete ontspanning naar gastvrouw tijdens het Ondernemersgala-diner (rechts op de foto met architect Karel Maessen, die ik spontaan strikte voor een leuke foto!) was weliswaar een pittige, maar het was ontzettend leuk om in zo korte tijd zoveel bekende gezichten te zien. Het leverde mooie gesprekken op over de reis, mijn reisgenote (of het nog steeds leuk was na 2 maanden samen op 8m2 – en ja, dat is het absoluut!), de verdere reisroute en natuurlijk mijn toekomstplannen.

Blog 20160215-1Blanco
En die zijn nog niet helder! Sterker nog; ik staar naar een compleet nieuwe pagina. Zo’n hagelwitte. Wachtend om gevuld en beschreven te worden. Met nieuwe dromen. Nieuwe plannen. Nieuwe wensen. Gewoon helemaal opnieuw bepalen wat ik wil. Natuurlijk neem ik mee wat ik allemaal gedaan, geleerd en beleefd heb. En zitten mijn talenten en gaven in mijn rugzak. Dat weet ik en dat voelt stevig en goed.

Mijn pad
En dus kijk ik met een open blik naar de toekomst. Mezelf de vraag stellend: “Wat wil ik als ik mijn droom opnieuw mag vormgeven? Hoe ziet die er dan uit?” Het antwoord daarop heb ik nog niet. En voor het eerst in mijn leven voelt dat helemaal OK. Ik voel een diep innerlijk weten dat zegt dat het goed komt. Dat het al goed is. Dat ik mag vertrouwen dat zich op het juiste moment het juiste aandient. En dat is op dit moment met volle teugen genieten van deze reis. Van dat wat er op ons pad komt. De diepgaande gesprekken die Nicole en ik voeren. De avonturen die wij beleven. De processen die we doormaken. Onze heerlijke lachbuien. Genietend van mooie momenten. Laten ontstaan wat er mag ontstaan. Mezelf zien groeien. Wetend dat ik op de goede weg ben.

Witter dan wit
En zo is het dat ik nu dus kijk naar een hagelwitte pagina. De pagina waarop ik mijn verlangens en mijn dromen mag gaan uittekenen. Helemaal van ‘scratch’ af aan. Spannend dat zeker, maar ook waanzinnig gaaf. Dus toen Nicole gister de woorden sprak: “Vandaag is de eerste dag van je verdere leven” pinkte ik een traantje weg. Want zo is het inderdaad. Ik sta op het punt om mijn leven helemaal opnieuw vorm te geven. En dat is eigenlijk gewoon ontzettend gaaf!

2016-01-28 15.00.53Nog (lang) niet klaar
En één van de eerste dingen die Nicole en ik daarin gaan doen, is onze 100-day-journey verlengen! Vermoedelijk met een week of 6. Niet met de camper, maar in een prachtig huisje ergens in Griekenland :-). Althans, dat is onze wens. We voelen onze energie er op zitten. Net als op de avond dat ons camperplan ontstond. Met kinderlijk enthousiasme, goede vibes, veel vertrouwen en vooral heel veel zin om die kant op te gaan. Ik hou jullie op de hoogte van hoe, wat en wanneer. En als jij een gave tip hebt voor een mooie locatie in Griekenland, dan houden Nicole en ik ons uiteraard aanbevolen, want zo werkt het natuurlijk ook ;-).

Veel liefs vanuit het zuiden van Spanje,
Sandra

PS. Tijdens het Ondernemersgala werd mij gevraagd hoe het met de plannen voor de ontwikkeling van het pand in De Goorn staat. Ik had voor de reis al besloten deze plannen los te laten. Mijn broer Marc heeft het pand inmiddels te huur / te koop gezet. En dat heeft hij goed aangepakt met een puike website: www.degoorn74.nl. Dat doet hij dan weer heel goed!

2 Comments Add yours

  1. Ans Koster says:

    Wat heerlijk om zo in het leven te staan. Doe je goed! Geniet ervan 🙂

  2. Josee says:

    Mooi gezegd. En zo waar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s